Какво ви е нужно за да имате Уебсайт

Домейн

Името на сайтът е първото нещо, от което се нуждаете, когато стартирате нов уебсайт. Това е вашият адрес, който хората ще използват, за да се свържат с вашия уебсайт.Например, домейна за този уебсайт е www.revoltbg.com.Някои популярни доставчици за домейни са GoDaddy и NameCheap. Можете лесно да проверите дали желаното от вас име е свободно и колко ще струва, което обикновено е около 30- 50 лева за година.

Хостинг

Хост е единицата за съхранение, където съдържанието на уебсайта ви живее онлайн.Всеки път, когато някой въведе вашият домейн в уеб браузър, браузърът ще извлече съдържанието на уеб сайтът от вашия хостинг.Хостингът се предлага от доставчик на хостинг услуги, който изгражда специализирана инфраструктура от сървъри. От своя страна, собственикът на уебсайта / разработчикът използва инфраструктурата, за да хоства своя уебсайт чрез качен изходен код, където всеки уебсайт може да се различава по уникалното си име ( домейн).

Бизнес Email

Бизнес имейл адрес трябва да има всеки, който сериозно се занимава с изграждането на бизнес.Защо?Няма нищо по-ефективно в разбиването на доверието на вашия уебсайт или на вашия бизнес с имейли като „abccompany@aol.com“ или „fitnesscoach@gmail.com“.Първият въпрос, когато ваш клиент види такъв email адрес ще е „уау, те дори не могат да си позволят бизнес имейл? Това не изглежда много професионално. Надеждно ли е тяхното обслужване или продукт? “Знаем, че звучи грубо и осъдително, но така мислят много хора!

Изработка на лого

ЛОГО

Използването на лого е чудесен начин да представите фирмата си или своят проект. Ако имате красиво и запомнящо се лого не само сайтът ви ще изглежда добре, но ще създадете бранд, който е разпознаваем за вашите клиенти.

Какво друго ви е нужно ?

За Нас

Хората гледат информацията написана в страницата "За Нас" и се опитват да определят дали могат да ви се доверят. Те искат да надникнат зад завесата и да проверят дали вашата компания е тази, с която биха искали да правят бизнес.

Контакти

Много е важно да избройте всички начини за контакт с вас или вашата фирма в уебсайтът. Например: Телефон, Бизнес имейл, Физически адрес и всички социлни мрежи в които имате акаунти.

Услуги

За да знаят посетители на сайтът какво предлагате от изключителна важност е добре да се опишат услугите, които предлагате и те да са обяснени с едно две или повече изречения.

Цени

Хубаво е към услугите, които предлагате да има и добавени цени, защото хората много лесно се бъркат от думи като "евтино", защото евтино може да е за един но за друг същата сума да е скъпо.

Снимки

Ако услугите или продуктите, които предлагате нямат снимки хората, които са посетили сайта ще изгубят бързо интерес. За това препоръчваме на всички наши клиенти да добавят галерии и да покажат визуално какво предлагат.

Препоръки

Препоръките винаги са много показателни за вашите бъдещи клиенти. За това ако имате препоръки от ваши стари или настоящи клиенти ние ви предлагаме да не се притеснявате а да ги споделите в уеб сайтът си.